2:45:00 μ.μ.
0
Η Samsung, όπως περιμέναμε ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy S5 Mini το οποίο διατήρησε όλα σχεδόν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του μεγάλου αδερφού του, δηλαδή τον αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, τον αισθητήρα μέτρησης των καρδιακών παλμών ενώ επιπλέον καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 και επομένως είναι ανθεκτικό στη σκόνη αλλά και αδιάβροχο έως περίπου ένα μέτρο βάθος για 30 περίπου λεπτά.
Βασίζεται σε τετραπύρηνο SoC –Exynos 3 Quad 3470- με συχνότητα λειτουργίας 1.4GHz και εξοπλίζεται με μνήμη 1.5GB και 16GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 64GB.
Η οθόνη είναι τεχνολογίας Super AMOLED με διαγώνιο 4.5 ίντσες ανάλυσης 720p (720 x 1280 pixels, 326ppi) ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2100mAh.

Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2.1 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8.0 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Το λογισμικό δεν έχει ουσιαστικές διαφορές από αυτό που διαθέτει το Galaxy S5, και έτσι υπάρχουν ακόμα και τα extreme power saving modes.

Στις αρχές Ιουλίου κυκλοφορεί πρώτα στη Ρωσία και έπειτα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες αγορές ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε τέσσερις χρωματισμούς, Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue και Copper Gold. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου